• Result
  • Today's Puzzle
    • Previous Puzzles
    • Prize & Rules
  • Discussion Board
    • Suggestion Board
    • Trending Articles
  • Maths Tricks
  • Placement Papers
    • Placement Questions
    • Interview Experience
    • Placed user Comment
    • Group Discussion
  • English APP
  • login
  • Result
  • Today's Puzzle
    • Previous Puzzles
    • Prize & Rules
  • Discussion Board
    • Suggestion Board
    • Trending Articles
  • Maths Tricks
  • Placement Papers
    • Placement Questions
    • Interview Experience
    • Placed user Comment
    • Group Discussion
  • Walkins
    • Corporate Job Exam
    • Government Job Exam
    • Entrance Exam
  • Training
    • Internship
  • Placement Questions

Placement Papers with Solutions

Company

  • 3i-Infotech 345
  • Accenture 548
  • ADITI 81
  • Athenahealth 72
  • CADENCE 37
  • Capgemini 519
  • CMC 49
  • Cognizant 29
  • CSC 480
  • CTS 1340
  • Dell 49
  • Elitmus 44
  • GENPACT 516
  • Google 55
  • HCL 217
  • Hexaware 92
  • Huawei 81
  • IBM 1714
  • IGate 169
  • Infosys 2050
  • L&T 299
  • Microsoft 61
  • Miscellaneous 204
  • Oracle 74
  • Other 95
  • Patni 199
  • Sapient 44
  • Sasken 31
  • Self 38
  • Syntel 530
  • TCS 9109
  • Tech Mahindra 500
  • Wipro 1182

Exam

  • ACIO 119
  • AIEEE 334
  • AMCAT 2636
  • Assessment 108
  • Bank 22
  • CAT 988
  • CMAT 82
  • Cocubes 39
  • Elitmus 2952
  • Exam 39
  • Gate 846
  • GMAT 107
  • Gmate 29
  • GRE 469
  • IIT-JEE 471
  • ITC 28
  • Maths Olympiad 205
  • MBA 3481
  • MCA 32
  • Other 159
  • Others 25
  • R-SAT 111
  • Self 68

Government Jobs Exams

  • Bank Exam 478
  • CDS 57
  • CTET 21
  • IBPS 1258
  • IES EC 44
  • KVPY 364
  • NDA 481
  • NTSE 36
  • REVENUE OFFICE 53
  • RRB 1029
  • SSC 1294
  • UPSC 441

Interview

  • HR Interview 426
  • HR Round 41

Maths Puzzle

  • A website 299
  • Book 23779
  • Campus 250
  • CMAT 49
  • Exam 86152
  • General 399
  • Interview 141
  • M4maths 295
  • Maths 226
  • Orkut 27
  • Other 72
  • Others 1356
  • Reasoning 101
  • Self 3157

Programming and Technical

  • Android 118
  • ASP.NET 60
  • C 459
  • C++ 448
  • DATA STRUCTURE 66
  • DBMS 77
  • ELECTRONICS 39
  • Java 261
  • OOPs Concepts 117
  • Operating Syst 103
  • RDBMS 109
  • UNIX 70
Keep an EYE (0)Interview Experience (261)
Solved Question (6040) UnSolved Question (153944)
Pages: 15999FirstPrev12858128591286012861128621286312864128651286612867NextLast
Advertisements

(#M40032225) TECH MAHINDRA QUESTION Keep an EYE Keep an eye puzzle Keep an eye puzzle

Q. In the question below, passage consist of six sentences. The first and sixth sentence is given in the beginning. The middle four sentences in each have been removed and jumbled up. These are labelled as P, Q, R and S. Find out the proper order for the four sentences.

S1: Throughout history man has used energy from the sun.
P : Today, when we burn wood or use electric current we are drawing an energy.
Q : However we now have a new supply of energy.
R : All our ordinary life depends on sun.
S : This has come from the sun.

S2: This energy comes from inside atoms.The Proper sequence should be:
A. SQPR
B. RQPS
C. QSRP
D. PSRQ

Ans-D

Asked In Tech Mahindra Aashu (11 years ago)
Unsolved Read Solution (6)
Is this Puzzle helpful?   (8)   (1) Submit Your Solution Sentence Arrangement

(#M40032224) TECH MAHINDRA QUESTION Keep an EYE Keep an eye puzzle Keep an eye puzzle

Hint - Read the passage below and answer the questions (Q1-Q4)

Q. At this stage of civilisation, when many nations are brought in to close and vital contact for good and evil, it is essential, as never before, that their gross ignorance of one another should be diminished, that they should begin to understand a little of one another's historical experience and resulting mentality. It is the fault of the English to expect the people of other countries to react as they do, to political and international situations. Our genuine goodwill and good intentions are often brought to nothing, because we expect other people to be like us. This would be corrected if we knew the history, not necessarily in detail but in broad outlines, of the social and political conditions which have given to each nation its present character.

Q1. Englishmen like others to react to political situations like
A. us
B. themselves
C. others
D. each others

Ans-B

Q2. According to the author his countrymen should
A. read the story of other nations
B. have a better understanding of other nations
C. not react to other actions
D. have vital contacts with other nations

Ans-B

Q3. The character of a nation is the result of its
A. mentality
B. cultural heritage
C. gross ignorance
D. socio-political conditions

Ans-D

Q4. The need for a greater understanding between nations
A. was always there
B. is no longer there
C. is more today than ever before
D. will always be there

Ans-C

Asked In Tech Mahindra Aashu (11 years ago)
Unsolved Read Solution (2)
Is this Puzzle helpful?   (4)   (1) Submit Your Solution Sentence Arrangement
Advertisements

(#M40032223) TECH MAHINDRA QUESTION Keep an EYE Keep an eye puzzle Keep an eye puzzle

Questions (Q1-Q4), choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

Q1. COMIC
A. Emotional
B. Tragic
C. Fearful
D. Painful

Ans-B

Q2. HAPLESS
A. Cheerful
B. Consistent
C. Fortunate
D. Shapely

Ans-C

Q3. ANNOY
A. Praise
B. Rejoice
C. Please
D. Reward

Ans-C

Q4. NIGGARDLY
A. Frugal
B. Thrifty
C. Stingy
D. Generous

Ans-D

Asked In Tech Mahindra Aashu (11 years ago)
Solved jocky Read Solution (7)
Is this Puzzle helpful?   (24)   (3) Submit Your Solution Synonyms

(#M40032222) TECH MAHINDRA QUESTION Keep an EYE Keep an eye puzzle Keep an eye puzzle

Q. In the question below a sentence broken into five or six parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

1. left
2. the
3. house
4. he
5. suddenly
Option
A. 12435
B. 21354
C. 45123
D. 52341

Ans-C

Asked In Tech Mahindra Aashu (11 years ago)
Solved pavani Read Solution (5)
Is this Puzzle helpful?   (4)   (1) Submit Your Solution Miscellaneous

(#M40032221) TECH MAHINDRA QUESTION Keep an EYE Keep an eye puzzle Keep an eye puzzle

Questions (Q1-Q2) complete the sentence with appropriate words

Q1. “You can have _ the chicken dish __ the fish dish for dinner tonight.”
A. as, as
B. whether, or
C. either, or

Ans-C

Q2._ my aunt _ my uncle live in India.
A. Either, nor
B.Both, and
C. Whether, or

Ans-B

Asked In Tech Mahindra Aashu (11 years ago)
Unsolved Read Solution (2)
Is this Puzzle helpful?   (4)   (0) Submit Your Solution Miscellaneous

(#M40032220) TECH MAHINDRA QUESTION Keep an EYE Keep an eye puzzle Keep an eye puzzle

Q. In the question given below a part of the sentence is italicised and underlined. Below are given alternatives to the italicised part which may improve the sentence. Choose the correct alternative.

Q. Will you kindly open the knot?
A. untie
B. break
C. loose
D. No improvement

Ans-A

Asked In Tech Mahindra Aashu (11 years ago)
Solved vignesh Read Solution (2)
Is this Puzzle helpful?   (3)   (0) Submit Your Solution Miscellaneous

(#M40032219) TECH MAHINDRA QUESTION Keep an EYE Keep an eye puzzle Keep an eye puzzle

Q. Select the most closely related the capital word

Q1. FULSOME:

A. Excessive
B. Trival
C. Thorough
D. Eager

Ans-A

Q2. GABBLE:
A. To bring to together
B. Add a proof
C. Take rapidly
D. Jump and skip about

Ans-C

Asked In Tech Mahindra (11 years ago)
Unsolved Read Solution (2)
Is this Puzzle helpful?   (1)   (0) Submit Your Solution Miscellaneous

(#M40032218) TECH MAHINDRA QUESTION Keep an EYE Keep an eye puzzle Keep an eye puzzle

Q. In the question below the sentences have been given in Direct/Indirect speech. From the given alternatives, choose the one which best expresses the given sentence in Indirect/Direct speech. She said to her friend, "I know where is everyone"
A. She told that she knew where was everyone.
B. She told her friend that she knew where was everyone.
C. She told her friend that she knew where is everyone.
D. She told her friend that she knows where was everyon

Ans-B

Asked In Tech Mahindra (11 years ago)
Solved Shanu Read Solution (5)
Is this Puzzle helpful?   (5)   (0) Submit Your Solution Miscellaneous

(#M40032217) TECH MAHINDRA QUESTION Keep an EYE Keep an eye puzzle Keep an eye puzzle

Q. The following paragraph is made of sentences which are jumbled. Can you unjumble these paragraphs and sort the sentences in their proper order?
A. A pact to form a new government.
B. the NDP and the Liberals have said they plan to bring down the Harper Conservative government next Monday.
C. Should the current one collapse due to lack of confidence,
D. Canada’s opposition leaders have signed
Option
1. ADCB
2. DACB
3. DABC
4. ABCD

Asked In Tech Mahindra (11 years ago)
Solved bipin kumar saha Read Solution (8)
Is this Puzzle helpful?   (26)   (9) Submit Your Solution Miscellaneous

(#M40032216) TECH MAHINDRA QUESTION Keep an EYE Keep an eye puzzle Keep an eye puzzle

Q. The young boy was not wearing ___________ cloths
Option
A. a
B. any
C. nothing

Ans-C

Asked In Tech Mahindra (11 years ago)
Solved DHAKAD NEETENDRA SINGH Read Solution (9)
Is this Puzzle helpful?   (8)   (19) Submit Your Solution One Word Substitution
Keep an EYE (0)Interview Experience (261)
Solved Question (6040) UnSolved Question (153944)
Pages: 15999FirstPrev12858128591286012861128621286312864128651286612867NextLast
  • Login
  • Register

Resend

Sponsored Links

Advertisements

Challenger of the Day

no image
Dimple
India
Punjab
Time: 00:01:33
Points
19

Maths Quotes

God does not care about our mathematical difficulties; He integrates empirically.

Albert Einstein

The things of this world cannot be made known without a knowledge of mathematics.

Roger Bacon

Placed User Comments

M4Math helped me a lot.

Vipul Chavan 5 years ago

Thanks m4 maths for helping to get placed in several companies.
I must recommend this website for placement preparations.

yash mittal 5 years ago

Now enjoy Offline Access of latest Question.

Get M4maths app to avail expert's solution and latest selected questions.

Download m4maths app now

  • 2533K+Registerd user
  • 1774K+Engineers
  • 759K+MBA Asprirant
  • 3K+Enginnering College
  • 250+Company Exam
  • 150K+Interview Questions
  • Site Links
  • Home
  • Result
  • Today's Puzzle
  • Discussion Board
  • Maths Tricks
  • Advertise with us
  • Contact Us
  • Useful Info
  • Maths Quotes
  • Previous Puzzles
  • Prize
  • Privacy Policy
  • Disclaimer and Copyright
  • Terms and Conditions
  • Sitemap
  • Placement papers
  • TCS Placement Paper
  • HCL Placement Paper
  • INFOSYS Placement Paper
  • IBM Placement Paper
  • SYNTEL Placement Paper
  • TECHNICAL Interview
  • HR Interview
All rights are reserved to @m4maths.com