CP of 1 toffees = 5850/1300 = Rs. 4.5
SP of 1 toffees for 56% profit = 4.5*1.56 = Rs. 7.02
So in 1053 Rupees number of toffees to be sold = 1053/7.02 = 150
There r few things whch we knw whch r nt capable of mathmatical reasoning nd when these can nt it is a sign dt our knowledge of them is very smal nd confusd nd where a mathmaticl reasing can be had . It is as dark a foly to make use a candle stick as to g
Unknown
amcat ques , guys help me what is the value of these
log0.2 base 5